Eräleirikeskus ja Safarit

Kokouksiin, virkistäytymiseen ja juhliin

Pitkälammen eräleirikeskus (valm. 2007) sijaitsee Pitkälammen rannalla, noin 8 km Taivalkoskelta Oulun suuntaan. Rauhallisessa ympäristössä sijaitseva päärakennus ja rantasauna antavat puitteet ainutlaatuiselle kokoukselle tai juhlalle. 

Kokoustila

Eräleirikeskuksessa on päärakennus jossa mahtuu pitämään kokouksen sekä kestittämään isommankin ryhmän pyörätuolilla liikkuvat mukaan lukien. Siellä on 40 istumapaikkaa ja avotulikeittomahdollisuus. Eräleirikeskuksessa on käytössä aggregaatti joka tuo sähköt päärakennuksen huippuimuriin (takkaa varten) sekä keittiöön sähkövaloon. Muutoin Eräleirikeskuksessa ei ole sähkövalaistusta. Juomavesi tuotava itse. Samassa pihapiirissä sijaitsevat kompostoivat käymälät joissa on huomioitu myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt.

Kaikki ruuan valmistamiseen tarvittavat välineet on tuotava tilaisuuden järjestäjän tai vaihtoehtoisesti tarjoilut voi tilata pitopalvelusta

Rantasauna & takkahuone

Samassa pihapiirissä sijaitsevat tilava sauna ja takkatupa (8 hlö:lle) joissa on huomioitu myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt. Saunalta lammen rantaan on pitkä laituri jossa voit ihastella lammen takaa avautuvaa upeaa koskematonta suomaisemaa. Lammen pohjamateriaali on hiekka ja se on puhdasvetinen. 

Tilaukset ja lisätiedot

Eräleirikeskus on saavutettavissa kesällä autolla ja talvella moottorikelkalla tai lumikengillä, suksilla.
Tiloja vuokraa Hotelli Herkko, p. +358 (0)8 717 1700 tai sales@hotelliherkko.com