Skip to main content

Tykkytaival ja Tutkamajat varaus- ja peruutusehdot

Varausehdot

Nämä varausehdot koskevat Tykkytaival- ja Tutkamajat-mökkien varauksia. Onnistuneista Internet-varauksista lähetetään automaattinen varausvahvistus sähköpostiin, josta näette teille varatut mökit sekä maksusuoritukset. Mikäli saapumispäivä on yli 21 vuorokautta varauksesta, lähetämme laskun ennakkovarausmaksusta. Maksamalla laskun vahvistatte varauksenne. Mökkihuoneisto tulee vastaanottaa saapumispäivänä klo 14-18 välisenä aikana. Myöhäisemmästä saapumisajasta on ilmoitettava hotellin vastaanottoon p. (08) 7171 700. Huoneiston luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksesta varauksen tietojen oikeellisuuden ja tarvittaessa perumaan varauksen. Varauksen tiedot voi tarkistaa ja perumisen voi hoitaa myös internetissä kirjautumalla Internet-varaus-sivulle varauksen yhteydessä luoduilla tunnuksilla. Muut kuin erityisesti Internet-varauksille suunnatut erikoishinnoittelut ja -kampanjat eivät ole voimassa Internet-varauksissamme.

Peruutusehdot

Nämä peruutusehdot koskevat Tykkytaival- ja Tutkamajat-mökkien varauksia. Peruutuksista on aina viipymättä ilmoitettava hotellin vastaanottoon p. (08) 7171 700. Vahvistetun ja maksetun varauksen peruuttamisesta pidätetään aina peruutusmaksu 20 euroa. Mikäli varaus perutaan 21 vuorokautta ennen majoituksen suunniteltua alkua, maksu palautetaan lukuunottamatta peruutusmaksua. Peruutuksen tapahtuessa 21-7 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään puolet majoituksen kustannuksista. Alle 7 vuorokautta ennen majoituksen alkua tapahtuneista peruutuksista peritään koko varaushinta. Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan tai hänen kanssaan samassa taloudessa elävän sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema, palautetaan kaikki saadut suoritukset, lukuun ottamatta 20 euron peruutusmaksua. Pyydettäessä on esitettävä luotettava todistus peruutuksen syystä. Hotelli Herkolla on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa ja velvollisuus ilmoittaa siitä asiakkaalle välittömästi. Laskutetut, mutta maksamattomat, varaukset peruutetaan Hotelli Herkon toimesta automaattisesti.

Ehtojen hyväksyminen

Vakuutan, että seuraavaksi varauksen yhteydessä antamani tiedot ovat oikein, olen lukenut varaus- ja peruutusehdot ja hyväksyn ne.