Skip to main content

Hotelli Herkon Internet-varauksien varausehdot

Nämä varausehdot koskevat Hotelli Herkon huonevarauksia ja välitettäviä mökkejä. Onnistuneista Internet-varauksista lähetetään automaattinen varausvahvistus sähköpostiin, josta näette teille varatut huoneet.

Huone tulee vastaanottaa saapumispäivänä klo 14 – 18 välisenä aikana. Myöhäisemmästä saapumisajasta on ilmoitettava hotellin vastaanottoon p. (08) 7171 700. Huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä, myöhäisempää huoneenluovutusta voi tiedustella hotellin respasta 08 7171700 tai sales@hotelliherkko.com

Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksesta varauksen tietojen oikeellisuuden ja tarvittaessa perumaan varauksen.

Muut kuin erityisesti Internet-varauksille suunnatut erikoishinnoittelut ja -kampanjat eivät ole voimassa Internet-varauksissamme.

Hotelli Herkon kaikki huoneet ja sisätilat ovat savuttomia, sisätiloissa tupakoinnista veloitamme 150€ siivousmaksun.

Asiakkaat vastaavat itse omista matkatavaroistaan ja omaisuudestaan mikäli niitä ei ole luovutettu hotellin säilytettäväksi. Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan ajoneuvon tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Hotellin pihassa on maksuton pysäköinti.

Hotellissamme ei ole yövastaanottoa. Asiakkaan tulee perehtyä hätäuloskäyntien-, hälytyspainikkeiden-, ja palosammuttimien sijainteihin.