Skip to main content

Vuokramökkejä

Taivalkoski

Taivalvaaran upeissa maisemissa, Hotelli Herkon välittömässä läheisyydessä sijaitsee idyllinen mökkikylä. Laskettelurinteet, hiihtoladut, moottorikelkkareitit ja patikointireitit sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä mökeistä. Hotellin kuntosalin ja kylpylän käyttö ovat mökkiasukkaiden käytössä ilman lisämaksua.

Nämä tasokkaat loma-asunnot tarjoavat hyvien palveluiden ja maalauksellisten maisemien lisäksi kaikki modernit mukavuudet viihtyvyyden takaamiseksi.

Kaikissa mökeissä on oma sauna, hyvin varusteltu keittiö, pesu- ja kuivaustilat vaatteille, televisio, takka sekä vuokrahintaan sisältyvät takkapuut. Jokaiselle huoneistolle on myös oma autopaikka.

Tykkytaival

Mukava ja tilava 6 hengen lomahuoneisto paritalossa.

Tykkytaival-mökeissä makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan, samassa kerroksessa oleva wc tuo asumismukavuutta.  Iso lasitettu näköalaterassi ja tilava tupakeittiö tarjoavat loistavat puitteet perheen tai ystäväporukan yhteiselle ajanvietolle. Tilava saunaosasto kruunaa taatusti rentouttavan lomakokemuksen.

Pieni TykkyTaival

Kompakti pieni 2 hengen lomahuoneisto kaikilla mukavuuksilla.

Tässä bestsellerissämme on kaikki tarvittava tiiviissä paketissa pariskunnalle tai pienelle perheelle. Vuodepaikat löytyvät mökin parvelta, alakerrassa sulassa sovussa sauna, minikeittiö, vaatehuoltotila sekä olohuone mihin on mahdollista sijata lisävuode levitettävään vuodesohvaan. Sisäänkäynnin yhteydessä on oma terassi talviurheiluvälineiden säilytystä varten tai vaikka saunavilvoitteluun.

Tutkamaja

Korkeatasoinen Tutkamaja majoittaa isommankin seurueen (8 hlöä).

Tutkamaja mökeissä on otettu huomioon ison ryhmän tarpeet. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan ja alakerta on pyhitetty yhteiselle seurustelulle. Näkymiä voi ihailla upeista näköalaikkunoista takkatulen loisteessa. Tutkamaja on loistava valinta niin viihtyisään lomaan kuin perhejuhlien ja virkistysiltojen järjestämiseen.